Over ons

Car-Making bestaat al meer dan 35 jaar en dat is natuurlijk mede te danken aan al onze trouwe klanten. Zonder u hadden wij nooit zoveel jaar kunnen bestaan. En daarvoor zijn wij u dan ook zeer dankbaar.

 

pand_0.png

 

Ons succes is te danken aan het brede scala wat Car-Making u te bieden heeft. Denk hierbij aan totaal onderhoud, grote / kleine onderhoudsbeurten incl. gratis A.P.K keuring van alle merken auto's. Wij beschikken over de benodigde uitleesapparatuur om alle storingen van het motor-management uit te kunnen lezen, zodat wij ook voor de meest ingewikkelde storingen oplossingen kunnen bieden.

 

Wist u dat Carmaking Autoservice als een van de weinige onafhankelijke garagebedrijven voor ALLE Leasemaatschappijen onderhoud aan uw auto mag uitvoeren? En u krijgt daarbij tot wel 25% extra korting op een onderhoudsbeurt van uw privéauto!

 

Wij beschikken over de benodigde uitleesapparatuur om alle storingen van het motor-management uit te kunnen lezen, zodat wij ook voor de meest ingewikkelde storingen oplossingen kunnen bieden.

 

Quick service voor banden, remmen of uitlaat!

 

Car-Making totaalservice!

 

Wij hebben de grootste voorraad banden in de regio. Voor uiteraard de scherpste prijzen zelfs zo, dat wij de laagste prijs garantie geven en de concurrentieslag met de grote zogenaamde "fast fitters" niet uit de weg gaan. Uw banden monteren / balanceren doen wij voor u met de meest moderne apparatuur zodat uw fraaie velgen niet beschadigen. Maar ook voor het veilig opslaan van uw winterbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor aircoservice kunt u bij Car-Making terecht. Met bijvoorbeeld een hete zomer of koude winter voor de deur, zorgen wij voor een optimale werking van uw airco.

 

Zoals u leest totaalservice is wat Car-Making u bieden kan. Dus voor: onderhoud- banden- uitlaten- remmen- accu's - trekhaken- airco- uitlijnen- schokdempers- laswerk- autoruiten en APK-keuring, moet u bij Car-Making autoservice bv. zijn.

 

Graag tot ziens bij Car-Making autoservice!