Airco service

Als uw airco systeem naar behoren werkt, kunt u altijd rekenen op een optimaal klimaat in uw auto. Wanneer u zich goed voelt en "het hoofd koel kunt houden", kunt u geconcentreerder rijden en blijft uw reactievermogen hoog. Ongemerkt vergroot dit dus uw veiligheid en die van andere weggebruikers.

Airco check

Regelmatig onderhoud aan uw airco systeem en het tijdige vervangen van de betreffende filters spelen daarbij een cruciale rol. Als u regelmatig zo'n "airco check" laat doen, wordt er steeds schone lucht aangevoerd in het interieur van uw auto, zodat u zich altijd goed voelt onderweg.

De airco check heeft nog meer voordelen:

Door regelmatig onderhoud te laten doen aan het airco systeem en zijn afzonderlijke onderdelen, voorkomt u uitval en defecten. Zo bent u minder geld kwijt aan (dure!) reparaties. De airco check is dus niet alleen goed voor uw gezondheid, maar ook voor uw portemonnee.

Laat daarom een airco check uitvoeren door Car-Making en zorg zo voor een goed onderhouden airco systeem, voor veilig rijplezier en een aangenaam klimaat in uw auto.