Autoruit reparatie

Autoruitschade


Pats... een steentje raakt uw voorruit
Het gevolg is een scheurtje of erger een ster in uw voorruit. Heel vervelend maar dit probleem is snel weer opgelost. Ruitvervanging is lang niet altijd noodzakelijk, in veel gevallen is een sterreparatie genoeg.

Ook schade aan uw portier-, zij- of achterruit valt onder de dekking van een WA-plus of Allrisk verzekeringspolis. U bent WA-extra verzekerd? Dan wordt de ruit reparatie 100% vergoed.

Vervanging van de autoruit

Bij vervanging krijgt u exact dezelfde ruit als dat door de autofabrikant is geleverd. Dezelfde kwaliteit glas, dezelfde dikte en dezelfde maatvoering. U kunt dit controleren aan de hand van een aantal merktekens op de ruit.

Op de vervangen ruit ontvangt u vier jaar FOCWA garantie.

 

Verzekeringsdekking.

"Wij kunnen in de meeste gevallen de ruitschade rechtstreeks met uw verzekeringsmaatschappij afhandelen. Hierdoor hoeft u zelf niets te regelen en geen grote bedragen vooruit te betalen".


Vanaf WA-extra bent u verzekerd voor ruitschades en is een gelaagd glas reparatie gratis. Ook de schade aan uw zijruit en achterruit valt onder de dekking van een WA-plus of Allrisk verzekeringspolis. Tevens betalen wij mee aan uw eigen risico zodat de kosten voor u beperkt blijven.


Wij vragen u dan ook om uw groene kaart bij de hand te houden bij het maken van een afspraak en deze mee te brengen als de ruitvervanging of reparatie plaatsvindt.Wanneer u slechts WA verzekerd bent met uw auto, komt u niet in aanmerking voor een gratis reparatie van uw autoruit. Dan verzorgt Car-Making op deskundige en snelle wijze voor de vervanging van uw autoruit tegen aantrekkelijke condities.


Dus ook als u niet voor ruitschade verzekerd bent, gelden onze scherpe tarieven. Mocht u of in de toekomst ruitschade aan uw auto hebben, wij staan voor u klaar!
Bij schade krijgt u van Car-Making een flinke korting op het eigen risico.
Deze kortingsregeling geldt voor de meest gangbare verzekeringsmaatschappijen.