Op vakantoe door de vakantiecheck

Vakantiecheck

De zomer in het hoofd? Doe de Bosch Car Service Vakantiecheck bij Bosch Car Service Demo

 

Het laatste wat je wilt als je bepakt en bezakt richting het zuiden rijdt, is dat je wagen er plotseling de brui aan geeft. Daar sta je dan met je familie of vrienden in de hitte langs de weg, wachtend op hulp. Honderd procent zekerheid heb je nooit, maar de Bosch Car Service Vakantiecheck kan veel ergernis en vakantieleed voorkomen.

Banden in conditie en op spanning?

 

Langere ritten, hogere snelheden en temperaturen, zwaardere belading: uw banden krijgen flink wat te verduren op weg naar uw vakantiebestemming. Elke rit naar het zuiden ziet u dit tafereel op de vluchtstrook: wagen op de krik, familie achter de vangrail, alle bagage uitgespreid op het asfalt. En dan mag je hopen dat er lucht in de reserveband of het thuiskomertje zit, of dat er een bandenreparatieset aanwezig is. Zorg dat u dit niet overkomt, wij voeren graag de Bosch Car Service Vakantiecheck voor u uit.

 

Andere checkpunten

 

De veel zwaardere belasting van uw wagen geldt ook voor diverse andere componenten. Daarom loopt onze monteur een hele checklist af om u van een onbezorgde vakantie te laten genieten.

Hij controleert alle vloeistoffen, de conditie en werking van het koelsysteem, airco, remmen, koppeling, verlichting, schokdempers, accu, uitlaatsysteem en nog veel meer. Treft de monteur een bijna versleten onderdeel aan of een defect, dan neemt hij contact met u op over vervanging of reparatie ervan, inclusief heldere prijsopgave.

Mijn wagen heeft nog geen onderhoudsbeurt nodig, waarom dan een vakantiecheck?

 

Als uw wagen kort voor uw vakantie nog klein of groot onderhoud heeft gehad, is een vakantiecheck in principe niet nodig. Maar met de huidige lange onderhoudsintervallen kan het best voorkomen dat die laatste beurt alweer enkele maanden of langer geleden is. In dat geval is de Bosch Car Service Vakantiecheck bij Bosch Car Service Demo zeker aan te bevelen, voor een zorgeloze reis. Kunt u meteen wat handige zomeraccessoires uitzoeken in onze showroom.

 

Vakantietips

 

  • Op de Autoroute du Soleil moet uw volgepakte wagen harder werken dan normaal. Zorg altijd voor een flacon motorolie, koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof binnen handbereik.
  • Wilt u op plaats van bestemming uw bandenspanning controleren, laat uw wagen dan vooraf afkoelen in de schaduw want door de hitte loopt de druk flink op.
  • Neem een kijkje in onze showroom voor onderhoudsmiddelen onderweg en handige zomeraccessoires.
  • Neem voldoende te eten en te drinken mee en spelletjes voor de jongsten. Een vakantiefile kan soms lang duren.
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen